instock
Thermo Silver onderbandages

59,00 incl. btw

De Thermo Silver onderbandages voeren het vocht af en bieden in combinatie met de hoogwaardige Thinsulate warmte-isolatie en het katoenen buitenmateriaal uitstekende warmteregulerende eigenschappen.

Dankzij het gebruik van innovatieve materialen en hoogwaardige naden blijven de eigenschappen en het uiterlijk ook na herhaald wassen ongewijzigd.

Let op: De Thermo Silver onderbandages worden per set van 2 stuks verkocht.

Beschrijving van het product
Thinsulate thermische isolatie Thinsulate thermische isolatie wordt onder andere gebruikt in professionele alpine-, militaire en sportkleding. Dit materiaal biedt uitstekende thermoregulerende eigenschappen, is ademend, niet-absorberend en voert vocht effectief af, waardoor oververhitting van de paardenbenen wordt voorkomen. Het materiaal drukt niet samen en glijdt niet uit, ook na herhaald wassen blijven de onderbandages zacht en wollig.

NanoSilver materiaal Zilverionen beperken de groei van bacteriën en schimmels en verminderen zo het risico op huidinfecties, vooral in de gevoelige kootholtes van paarden. Het door ons gekozen materiaal maakt het mogelijk om continu zilverionen vrij te maken uit de mineralen die direct in het garen van de stof zitten. Dit betekent dat de onderbandages hun eigenschappen ook na herhaald wassen behouden.

Bekende technologie in een moderne toepassingDe meeste stoffen die nanozilver bevatten zijn ermee geïmpregneerd. Dit betekent dat de ionen tijdens het gebruik gemakkelijk worden uitgewassen en dat het materiaal al na enkele wasbeurten zijn eigenschappen verliest. Het technologisch geavanceerde weefsel dat voor de NanoSilver productlijn wordt gebruikt, werd op individuele basis en strikt volgens onze richtlijnen geproduceerd. We hebben een stabiel materiaal gecreëerd door nanozilverdeeltjes direct in het garen te verwerken. Hierdoor ontstaat een effectieve beschermende barrière zonder dat er ionen aan het huidoppervlak vrijkomen. Bovendien is de stof extreem slijtvast, na 100 wasbeurten verliest het niet meer dan 5% van zijn eigenschappen! Tegelijkertijd zorgt de structuur ervoor dat transpiratie en vocht effectief worden afgevoerd, wat zorgt voor extra hygiëne. Het voorkomt schaafwonden en zorgt voor een uitstekende thermoregulatie. Zweet is bijna reukloos. De onaangename geur is afkomstig van de stofwisselingsproducten van bacteriën die op het huidoppervlak leven. Zilverionen beperken de groei van micro-organismen en verminderen zo onaangename geuren. Dit materiaal voldoet aan de hoogste normen en kan in de stal, met de vele micro-organismen die er zijn, op een uiterst veelzijdige manier worden gebruikt. Daarom hebben we besloten om een NanoSilver productlijn te ontwikkelen om het beste uit de gegeven mogelijkheden te halen.
Beoordelingen
Andere producten
20,0067,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5049,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw