instock
GumBits

18,0062,50 incl. btw

GumBits kauwgom voor paarden is de manier om tot een stabiele aanleuning te komen en het bit beter te accepteren. Door op de GumBits te kauwen leren paarden het bit (beter) aan te nemen en de kaak te ontspannen.

Kauwen op de GumBits vormt een soort gel in de mond van het paard. Deze gel stimuleert het verdere kauwen op het bit. Paarden die moeilijk het bit aannemen, strak blijven in de kaken of knarsetanden zijn erg gebaat bij het gebruik van GumBits.

Een klein handje GumBits voor een trainingssessie geeft al een merkbaar verschil in het contact met de mond van het paard.

GumBits – Inhoud van de zak 85 gram.

GumBits voordeelverpakking – Grootverpakking ad 340 gram.

Gumbits- kauwgom voor paarden, de manier om tot een stabiele aanleuning te komen en het bit te accepteren. Door op de Gumbits te kauwen leren de paarden het bit aan te nemen en de kaak te ontspannen.

Wanneer paarden een paar Gumbits krijgen om op te kauwen worden de Gumbits een soort gel die aanwezig blijft in de mond van het paard, dit stimuleert het kauwen. Paarden die moeilijk het bit aannemen, strak in hun kaken zijn of knarsetanden zijn erg gebaat bij het kauwen op Gumbits. Met een klein handje Gumbits voor een trainingssessie merk je al veel verschil in de mond van je paard.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GumBits” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9,9524,95 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,0062,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5049,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw