instock
Alexalife wond protectie

16,50 incl. btw

Verschillende soorten wonden kunnen bij paarden en andere dieren voorkomen. AlexaLife biedt hiervoor de juiste wondverzorging.

Deze zelfklevende wondverzorging zorgt ervoor dat er lucht bij de wond kan blijven komen. Zuurstof is namelijk essentieel voor het genezingsproces. De wonden komen veelal voor op de benen, waar hechten moeilijk of niet mogelijk is. En een stabiele omgeving is moeilijk volledig vrij te houden van infectierisico’s.

Te vaak moeten we antibiotica gebruiken om deze wonden goed te laten genezen. Door middel van dit product is er extra kans om wonden op natuurlijke wijze te laten genezen.

Bij aankoop van twee stuks wordt de prijs €30,- 

Beschrijving van het product
Alexa Life geeft de wond extra kans om op een natuurlijke manier te genezen zonder overmatig gebruik van antibiotica.

Deze zelfklevende wondverzorging met geperforeerde gaatjes, zorgt ervoor dat er zuurstof bij de wond kan komen. Dit is namelijk essentieel voor het genezingsproces.

De Alexa Life wond protectie voorkomt dat er vuil, stof of insecten bij de wond kunnen komen, zodat infectierisico’s verminderd worden.

Het kapje is buigzaam waardoor deze gemakkelijk op ronde delen, zoals benen en gewrichten, kan worden geplaatst. De lijm is gemaakt om op de vacht te plakken, maar geeft wel de mogelijkheid om de wond te checken.

Gebruiksaanwijzing in 3 stappen:

1. Gebruik een desinfecterend doekje om viezigheid, stof, vocht en bijvoorbeeld glansspray te verwijderen rondom de wond waar het kapje komt te zitten.

2. Maak het droog met een schone doek.

3. Haal de beschermlaag van de plakrand af zonder deze aan te raken. Plaats het kapje over de wond en wrijf gedurende 1 minuut over de plakrand zodat deze warm wordt en beter hecht.

Voor extra stevigheid, bescherming en om het goed op zijn plaats te houden raden wij aan om het af te plakken met kinesiologie tape over de randen.
Beoordelingen
Andere producten
17,5029,95 incl. btw
18,5044,95 incl. btw
20,0067,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5044,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw