Over Ons

Over Ons

Over Ons

Bianca Nicolaye en
Dominique Bohle

Wij zijn al jaren hele goede vriendinnen. We vonden elkaar in onze gezamenlijke passie “paarden”. Onze vriendschap wordt opzienbarend gevonden omdat we qua leeftijd bijna 20 jaar verschillen. Dominique is een fanatieke ruiter en heeft verschillende paarden met succes uitgebracht in de dressuursport, waaronder haar eigen merrie Rhapsody in het ZZL en meerdere paarden in het Z. Bianca is juist van de grooming en het management.

Ondanks onze verschillen delen we de mening dat de mooie en wetenschappelijk onderbouwde producten van Hidez meer bekendheid verdienen. Toen de mogelijkheid zich voordeed besloten we daarom, naast vriendinnen, ook zakenpartners te worden. We zijn vol enthousiasme deze nieuwe uitdaging aangegaan en staan voor u klaar waar  en wanneer nodig.

Onze taken binnen het team zijn het klantcontact, evenementen en de dagelijkse gang van zaken waarbij service en klantgerichtheid voorop staan. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe informatie over innovatieve producten voor paarden.

Frits Rooze

Frits is de levenspartner van Dominique. Voordat hij een relatie met haar kreeg, waren twee leuke katten zijn enige huisdieren. Daar kwamen door het samenwonen twee katten en een paard bij. Frits sport fanatiek in de sportschool, is veel in de natuur aan te treffen en hij is dol op stedentrips. Door zijn ervaring met Powerliften op hoog niveau, heeft hij veel kennis van het menselijk lichaam en weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om in goede conditie te zijn voordat er een topprestatie geleverd kan worden. Dat dit ook voor (sport)paarden geldt is voor Frits vanzelfsprekend. Hij deelt onze overtuiging, dat de producten van Hidez een goede ondersteuning zijn om in topconditie te komen en te blijven, dan ook volledig.

Frits verzorgt binnen het team het logistieke gedeelte en zorgt dat uw bestelling op tijd en met een leuke persoonlijke boodschap bij u geleverd wordt.

Kelly Klarenbeek

Kelly is ons jongste teamlid en Bianca’s dochter. Al van kinds af aan dol op dieren en dan met name paarden. Haar eerste pony Kenzo kocht ze van haar eigen verdiende geld toen ze 11 jaar oud was en nog steeds is Kenzo onderdeel van haar paardenfamilie. Na een lange zoektocht, is in 2018 KaïnKato aangekocht; een 3-jarige bonte D-pony die net onder het zadel was. En al ben je niet op zoek, soms komt er een paard op je pad waar je alleen maar van kon dromen: Kingsley Finn, het spring- en eventingpaard dat inmiddels omgeturnd is naar dressuurpaard. Haar ‘K3’ was hiermee compleet dacht ze, maar niets was minder waar! In 2023 is Kjento een 9 jarige PRE schimmel aan haar paardenfamilie toegevoegd.

Kelly is met , haar K4 actief in de dressuursport en sinds kort heeft ze ook het Working Equitation ontdekt 

Kelly haar taak binnen het team bestaat uit het onderhouden van contacten op de sociale media via de kanalen: Hidez Benelux | Instagram

 

Een Goed Beeld Van Uw Wensen

Bent u op zoek naar hoogwaardige producten voor uw paard en wilt u graag geadviseerd worden? Door het stellen van de juiste vragen vormen we samen met u een goed beeld van uw wensen en verwachtingen zodat we u een advies op maat kunnen geven.

Heeft uw paard een nare wond en wilt u meer informatie over onze unieke producten voor wondgenezing? Wilt u advies over de Winderen producten, of wilt u meer weten over de unieke werking van onze Copper Hawk zalf? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord voor informatie en advies.

De kracht van ons bedrijf is onze service. Als het nodig is zijn wij ook in de avond bereikbaar en zelfs ’s nachts. Onze verhuurservice is uniek in de branche. Ideaal in geval van acute trauma’s. Wij helpen u graag als u twijfelt over de beste oplossing voor uw paard of als u een speciale wens heeft.

Compressie Techniek​

 • Verhoogt de weefseldruk en doorbloeding
 • Afvoer van vocht en afvalstoffen
 • Rustgevend
 • Dekens en andere bescherming kunnen gewoon gebruikt blijven worden. Het pak dient echt als tweede huid
 • Het materiaal is gemakkelijk wasbaar bij temperaturen tot 40 graden
 • Maatwerk is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
 

Bijkomende voordelen van de pakken, sokken, hals- en hoofdstukken:

 • De paarden blijven schoon.
 • Bescherming tegen vliegen.
 

Opletpunt is dat het materiaal redelijk dun is en derhalve enigszins kwetsbaar. Wij adviseren u daarom de pakken te gebruiken in een beschermende omgeving. Denk aan stal, wasplaats of trailer. Gebruik eventueel springschoenen indien uw paard beslagen is.

Wanneer kunt u de compressiepakken in te zetten

 • Als warming-up
 • Na zware inspanning
 • Tijdens lange transporten
 • Voor de behandeling van stalbenen, mok of gallen
 • Ter bevordering van herstel van een blessure

 

De Gouden Combinatie Voor De Wondgenezing In Drie Stappen

Paarden zijn atleten die zichzelf op verschillende manieren kunnen bezeren met kleine of grotere wonden tot gevolg. Voor de behandeling van deze wonden hebben wij een uniek concept. Met de combinatie van Mesitran wondzalf, de Copper Hawk zalf en onze compressieproducten, hebben wij een uniek 3-stappenplan ontwikkeld voor volledige wondgenezing.

Stap 1: L-Mesitran wondzalf

Met de L-Mesitran honingzalf kunt u elke (open) wond professioneel behandelen. Denk bijvoorbeeld aan schaaf- en snijwonden, ontvellingen en 1e en 2e graad brandwonden. Het genezingsproces zal door de zalf versnellen en veilig verlopen! De antibacteriële werking zorgt ervoor dat de wond gezond heelt en uw paard zich snel beter voelt. Voor het beste resultaat raden wij U aan gelijk onze compressieproducten in te zetten

Stap 2: Copper Hawk zalf

Na het toepassen van de Mesitran wondzalf is het tijd voor de Copper Hawk zalf. Het verzorgen van het vochtig wondmilieu is van uiterst belang voor de genezing van uw paard. Deze zalf beschermt, verzacht en hydrateert de beschadigde huid. De in de natuur voorkomende plantaardige ingrediënten staan bekend om hun dermatologische eigenschappen en natuurlijke geur. De Copper Hawk zalf is een extract op basis van petrolatum (vaseline) met 5 natuurlijke botanische extracten. Elk afzonderlijk, werken deze geneeskrachtige kruiden antibacterieel, ontstekingsremmend en antioxiderend en bevorderen zo een snelle genezing van de aangetaste huid bij verwondingen, brandwonden en zweren. Ook stimuleren ze de terugkeer van de beharing.

Stap 3: Compressie producten

Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, de compressieproducten. Afhankelijk van waar de wond zich bevindt kiest u voor compressiesokken, een compressiepak, een compressie hoofdstuk of nekstuk. De producten zijn ontworpen met behulp van revolutionaire technologieën. De panelen zijn op maat gesneden en genaaid en zorgen voor een gecontroleerde compressie op het lichaam van uw paard. Door de compressie is het lymfesysteem van uw paard beter in staat om vocht en afvalstoffen af te voeren en zullen verwondingen beter en sneller genezen.

Professionals Over Hidez

Veel wielrenners, voetballers, hardlopers en andere sportbeoefenaars gebruiken compressiekleding. Deze kleding is ontworpen om herstel te bevorderen, spiervermoeidheid tegen te gaan en blessures te voorkomen.

Hieronder spreken vier Australische professionals zich uit over de Hidez compressiepakken voor paarden. Onder hen Stuart Tinney, de eventingruiter die het teamgoud won op de Olympische Spelen van 2000. Tevens deed hij mee in 2004 voor Australië. Hij stond aan de wieg van de Hidez compressiepakken als testruiter. Ook wijlen John Mc Nair, trainer van renpaard Hay List, spreekt zich lovend uit.