instock
Winderen stijgbeugels

249,00 incl. btw

Het gebruik van Knee Protect Solution Winderen stijgbeugels tegenover gewone stijgbeugels levert volgende voordelen op:

  • minder spanning op en belasting van de spieren en ligamenten rond de knie;
  • een significante verbetering van de E-score (minder lang blootgesteld aan spanning en schokken) en de ST-score (minder kracht rond de knie);
  • een aanzienlijke verbetering van het rijcomfort en een gevoel van beenstabiliteit in vergelijking met traditionele stijgbeugels.

Onze voetpad is gemaakt van duurzaam en extreem sterk composietmateriaal. Puntige uitsteeksels verbeteren de hechting van de zool wat voorkomt dat de voet uit de beugel schiet.

 

Beschrijving van het product

Veel ruiters maken zich zorgen over de stevige en starre positie van de voet in de stijgbeugel. Onderzoek heeft uitgewezen dat in de meeste gevallen waarbij de stijgbeugels bewegen of een ruiter valt, de oorzaak niet is gelegen in het wegglijden van de voet (grip voorkomt dat), maar in minuscule bewegingen in het starre gedeelte van de bevestigingspunten (oogjes) tussen het leer van de beugel en de beugel zelf. Ons absorptiesysteem voorkomt dit grotendeels doordat de ruiters een stabiele en comfortabele stand van het been ervaren zowel bij springen als normaal (min of meer horizontaal) rijden. Tegelijkertijd verlagen onze stijgbeugels het risico van verschuiven of losraken van de beugel aanzienlijk, wat vaak wordt veroorzaakt door stijve beugels en leidt tot verlies van evenwicht.

Beoordelingen
Andere producten
20,0067,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5044,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw