instock
Skin Up mokzalf doping vrij

24,9554,95 incl. btw

CME Skin Up is een speciaal product voor honden en paarden bij behandeling van mok, eczeem en andere huidirritaties. De Duitse fabrikant heeft het product voorzien van MicroSilver BGTM, wat deze mokzalf erg uniek en zeer effectief maakt. De grote zilveren deeltjes dringen niet door de huid maar blijven op de huid en de vacht.

Zodra de zilverdeeltjes van deze mokzalf in contact komen met vocht, worden de zilverionen geactiveerd. MicroSilver helpt een overmatige groei van bacteriën op de huid te voorkomen. Skin Up bevat tevens verzorgende bestanddelen voor de huid. Eczeem en mok bij paarden behandelen? CME Skin Up helpt je hierbij.

De 150ml en 300ml potten worden geleverd met het Better4Dogs logo.

De 600ml potten worden geleverd met het Better4Horses logo

De samenstelling is exact hetzelfde en kan voor zowel honden als paarden ingezet worden. De 150ml en 300ml potten worden echter vaker verkocht aan hondeneigenaren waardoor deze verpakkingen voorzien zijn van het Better4Dogs logo.

Beschrijving van het product

Hidez begrijpt als geen ander dat je alleen de beste verzorgingsproducten wilt gebruiken voor jouw paard. CME SKIN UP is een speciaal product voor paarden, die de Duitse fabrikant voorzien heeft van MicroSilver BGTM. De grote zilveren deeltjes van deze mokzalf voor paard dringen niet door de huid, maar blijven op de huid en vacht. In verband met vocht, worden de zilverionen geactiveerd. MicroSilver helpt een overmatige groei van bacteriën op de huid te voorkomen, waardoor paarden schimmel direct wordt aangepakt. Skin Up bevat tevens verzorgende bestanddelen voor de huid.

Mok paarden behandelen

Wanneer je paard last heeft van mok, is het heel belangrijk om dit op de juiste manier te behandelen. Allereerst is het essentieel om de kootholte te scheren. Op deze manier blijven de benen van je paard droog en schoon. Vervolgens kun je de benen wassen met speciale shampoo en de korsten voorzichtig verwijderen. Zorg er ook altijd voor dat je paard op een schone ondergrond staat. Vies stro of modder kan het genezingsproces vertragen en dit is iets wat je wilt voorkomen. Wanneer je deze stappen hebt doorlopen, kun je de Skin Up mokzalf gebruiken. Mok bij paarden wordt op deze manier zeer effectief aangepakt.

Beoordelingen
Andere producten
9,9524,95 incl. btw
20,0067,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5044,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw