instock
Copper Hawk

17,5029,95 incl. btw

De Copper Hawk zalf (voorheen: Eire Hide) is een extract op petrolatumbasis met 5 natuurlijke botanische extracten. Elk afzonderlijk, werken deze traditioneel gebruikte kruiden  antibacterieel, ontstekingsremmend en antioxiderend en daardoor bevordert het een snellere genezing van de aangetaste huid bij verwondingen, brandwonden, zweren en  daarnaast bevordert het de haargroei. Deze zalf zorgt tevens voor minder vorming van littekenweefsel.

De zalf beschermd de beschadigde dierenhuid, verzacht en hydrateert. De geheel natuurlijke plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun dermatologische eigenschappen en natuurlijke geur zijn milieuvriendelijk en worden  uit duurzame bronnen geproduceerd.

Hidez Benelux is de enige in Nederland die de Copper Hawk zalf verkoopt. De zalf is geschikt voor zowel mens als dier.

Beschrijving van het product
Copper Hawk zalf is een wondermiddel dat in geen enkele kast mag ontbreken. Deze wonderzalf voor paard of huisdier bestaat uit vijf natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een versnelde genezing van de aangetaste huid. De Eire Hide zalf is in 2022 omgedoopt naar Copper Hawk. Het is enkel een naamswijziging geweest, aan de formulering en aan de voordelen is niets veranderd. Copper Hawk is een natuurlijke veterinaire zalf voor alle aangetaste dierenhuid en zorgt voor een versnelde genezing. Deze kalmerende zalf is gemaakt van geheel natuurlijke plantaardige ingrediënten en is doping vrij. Afzonderlijk bevorderen de traditioneel gebruikte kruiden de versnelde genezing van de aangetaste huid. Daarnaast werkt de Copper Hawk zalf antibacterieel, ontstekingsremmend en antioxiderend. Het is in te zetten bij schaafwonden, brandwonden en zweren. Ook zorgt Copper Hawk voor minder vorming van littekenweefsel en bevordert de zalf haargroei voor paard en kleine huisdieren. Ingrediënten:
  • Yarrow (achillea millefolium) – Ontstekingsremmend
  • Figwort (scrophularia nodosa) – Onstekingsremmend en pijnstillend
  • Common plantain (plantago major) – Antimicrobieel en versneld wondgenezing
  • Pav D’ Arco (tabebuia impetiginosa) – Antimicrobieel, antibacterieel en antiviraal
  • Gotu kola (centella asiatica) – Verbeterde bloedsomloop, herstel huidcellen en onsterkingsremmend
Copper Hawk zalf is een topische barrière die de beschadigde huid van mens en dier kalmeert én hydrateert, maar dat is niet het enige. De ingrediënten van deze kalmerende zalf staan bekend om hun dermatologische eigenschappen en natuurlijke geur. Zeker wanneer je dit soort producten gebruikt bij dieren, is het essentieel dat bovenstaande ingrediënten en eigenschappen hierin verwerkt zijn. Onze First Aid zalf voor dieren is milieuvriendelijk en van duurzame oorsprong.
Beoordelingen
Andere producten
20,0067,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5044,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw