instock
L-Mesitran Soft honing wondgel

18,5044,95 incl. btw

Met de L-Mesitran honingzalf kun je elke (open) wond professioneel behandelen. Of het nu gaat om schaaf en snijwonden, ontvellingen en of 1e of 2e graad brandwonden. Het genezingsproces zal door de zalf versnellen en verloopt veilig! De antibacteriële werking zorgt ervoor dat de wond gezond heelt en je paard zich snel beter voelt.

L-Mesitran Soft wondgel is speciaal ontwikkeld met het oog op gevoelige patiënten.

L-Mesitran tube 50 gram

Handige tube (50gram) voor wat gemiddelde wonden en te gebruiken bijvoorbeeld fokkers of eigenaren met één of meerdere huisdieren. Een dunne laag is al voldoende voor een optimaal effect. Een verbandwisseling eenmaal daags volstaat. De honingzalf zal niet met de wond verkleven.

L-Mesitran pot 250 gram

De pot van 250 gram is uitermate geschikt voor grote wonden die een langdurige behandeling vereisen. Daarnaast wordt dit product veelvuldig gebruikt bij landbouwhuisdieren, paarden, dierentuinen, pensions, dierenasielen, etc. Een dunne laag is al voldoende voor een optimaal effect. Een verbandwisseling eenmaal daags volstaat. De honingzalf zal niet met de wond verkleven.

Beschrijving van het product

L-Mesitran bestaat uit een reeks kwalitatief hoogwaardige producten op basis van medicinale honing. De zalf is speciaal ontwikkeld voor gevoelige patiënten en veterinaire toepassingen. L-Mesitran honingzalf bevat 40% medicinale honing, hypoallergene lanoline (Medilan®), propyleenglycol, PEG 4000 en vitamine C & E, hierdoor is het minder prikkelend in de wond. Wanneer L-Mesitran honingzalf in contact komt met de wond wordt er wondvocht onttrokken aan het omliggende weefsel. Dit creëert een vochtig wondhelingsklimaat. Door het gebruik van natuurproducten kan ieder product variëren in kleur (geel-bruin), viscositeit en zichtbare suikerkristallen bevatten. Dit beïnvloedt de effectiviteit en het gebruik niet.

L-Mesitran geeft opmerkelijke resultaten in wondbehandeling, zoals antibacteriële en wondreinigende werking, de afname van de ontstekingsreactie, de absorptie van veel wondvocht, het voorkomen van verweking en de optimalisering van de wondgenezing. L-Mesitran is ook geschikt voor ernstig geïnfecteerde wonden en wonden die geïnfecteerd zijn met multiresistente bacteriën (MRSA). L-Mesitran wordt veelvuldig ingezet om infecties te voorkomen, ook na chirurgische operaties.

Beoordelingen
Andere producten
17,5029,95 incl. btw
20,0067,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5044,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw