instock
Duo hoefvet

9,9524,95 incl. btw

Waar veel soorten hoefvet de hoefwand afsluit en daardoor de hoef sneller uitdroogt, doet onze Duo hoefvet dit niet. Het is 100% gemaakt van dierlijk vet en trekt direct in de hoefwand en legt niet een afsluitende laag over de hoef. Het is op basis van paardenvet wat glycerine, vitamine A en D bevat. Glycerine trekt vocht aan (olie stoot water af) hierdoor wordt de hoef verzorgt en kan er nog vocht uit de omgeving in de hoef trekken. De vitamines stimuleren de groei van het hoornmateriaal waaruit de hoef bestaat, zodat brokkelhoeven sneller genezen. Bij regelmatig gebruik worden de hoeven sterker en gezonder

*Bij slechte of brokkelige hoeven adviseren wij om gedurende twee weken iedere dag de Duo hoefvet te gebruiken. Daarna twee weken om de dag en vervolgens preventief twee keer per week gedurende het hele jaar.

Beschrijving van het product

Normaal hoefvet sluit de hoefwand compleet af, waardoor de hoef nog sneller uitdroogt, maar Duo hoefvet doet dit niet. Omdat Duo Hoef 100% dierlijk vet is trekt het direct in de hoefwand en legt niet zoals andere hoefvetten een afsluitende laag over de hoef.

Duo hoefvet is op basis van paardenvet, wat glycerine en vitamine A en D bevat. Glycerine trekt vocht aan (olie stoot water af) hierdoor wordt de hoef verzorgt en kan er nog vocht uit de omgeving in de hoef trekken. De vitamines in het hoefvet stimuleren de groei van hoornmateriaal waaruit de hoef bestaat, zodat brokkelhoeven sneller genezen. Als je de hoeven van je paard onderhoudt met Duo hoefvet worden ze sterker en gezonder!

Beoordelingen
Andere producten
30,0090,00 incl. btw
18,0062,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5049,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw