instock
Hidez Compressiesokken (Voor)

205,00225,00 incl. btw

Dit artikel is per paar!

Elk paard is uniek en voor de juiste maatvoering hebben wij enkele gegevens nodig van uw paard. De maat van de sokken wordt bepaald aan de hand van de  schofthoogte en tevens vragen wij u om beide voorbenen op te meten. Schofthoogte en de maat benen komt zeer nauwkeurig. Indien u een paard heeft met afwijkend dikke benen gezien ras of blessure dit gelieve ook vermelden.
Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij u het beste advies geven over de uiteindelijke maat die uw paard of pony nodig heeft als wij bovenstaande informatie ontvangen.

Let op: De gevraagde maten, kunt u plaatsen bij  “opmerkingen” als u de bestelling afrond, of u kunt ons mailen via het contact formulier

U kunt in de maattabel exact zien hoe de benen op te meten.
Klik hier voor de maattabel

Reguliere of naadloze sokken?
Onze reguliere Hidez compressiesokken zijn uitermate geschikt voor korter gebruik. De reguliere compressiesokken kunnen ingezet worden na arbeid, op transport of bij acute blessures. Wij raden aan de reguliere compressiesokken maximaal 6-10 uur per dag in te zetten, bij voorkeur overdag.
Heeft uw paard meer uren compressie per dag nodig raden wij onze naadloze comressiesokken aan. Deze kunnen opgebouwd worden tot 16-20 uur per dag. De naadloze uitvoering heeft geen stiksels aan de achterkant van het been, onderkant bij de kogel en de afsluitband is geïntegreerd in de sok.

Wij raden altijd aan een opbouwschema te hanteren, dit staat nauwkeurig omschreven in onze handleiding die u bij aankoop van de compressiesokken ontvangt.
De compressiesok is een therapeutisch product, houdt het gedrag van uw paard bij introductie van het product nauwlettend in de gaten.

Wij leveren indien voorradig ook losse sokken, neem contact met ons op, om te kijken naar de mogelijkheden

 

Beschrijving van het product

Ben je op zoek naar een product waarmee het lymfevocht van jouw paard beter afgevoerd kan worden? Dan komen de Hidez compressiesokken als geroepen! Deze compressie sokken zorgen ervoor dat jouw paard sneller herstelt van bijvoorbeeld spierpijn, blessures, open wonden, mok, gallen en Einchuss. Bij Hidez Benelux kun je terecht voor compressie sokken van uitstekende kwaliteit.

Hidez sokken zijn ontworpen met behulp van revolutionaire technologieën. De panelen zijn zo ontworpen, gesneden en genaaid dat ze met name op de benen compressie genereren. Het unieke ontwerp zorgt voor een gecontroleerde compressie aan het lichaam van een paard.

Door de druk die de compressie producten genereren wordt het vocht en de afvalstoffen beter afgevoerd door het lijf, dit zorgt voor een sneller herstel. De compressie producten bevorderen bloedcirculatie, helpt melkzuur af te voeren, toevoer van zuurstof naar de spieren te verbeteren en spiertrillingen en spierpijn te verminderen.

Veel mensen denken bij een compressiekous met rits direct aan een product voor mensen, maar tegenwoordig bestaan er dus ook compressiekousen met rits voor paarden. De compressiesokken zijn gemaakt van een elastisch materiaal, waardoor het zeer comfortabel om de benen zit. Het materiaal van de compressiesokken is zelfs zo dun, dat het ook bij hoge temperaturen in de zomer op een veilige manier gebruikt kan worden. Hidez compressiesokken zijn dan ook dé oplossing voor preventief herstel na zware inspanning, tijdens lange transporten, bij open wonden en nog veel meer!

Wat doen compressieproducten?
  • Afvoer van vocht en afvalstoffen
  • Verhogen van de weefseldruk
[br]De compressiesokken zijn verkrijgbaar in de standaardkleur grijs. Grijs is op voorraad in alle maten, bij de andere kleuren is de levertijd 2-3 weken.[/br] Wij leveren indien voorradig ook losse sokken, neem contact met ons op, om te kijken naar de mogelijkheden  
Beoordelingen
Andere producten
17,5029,95 incl. btw
18,5044,95 incl. btw
20,0067,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5044,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw