Infrapower kopstuk

850,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Infraroodtherapie is een nieuwe en innovatieve op licht gebaseerde methode om pijn en ontstekingen in verschillende delen van het lichaam (preventief of acuut) te behandelen. Het is een methode om acute of chronische pijn te behandelen, in een eenvoudige en pijnloze therapie. Infraroodlicht verbetert celregeneratie en -herstel. Het helpt het lichaam dus zichzelf te genezen.

Het is een veilige en effectieve manier om pijn te verminderen en een breed scala aan aandoeningen te behandelen. Het is een veilige, effectieve en medicijnvrije manier voor langdurige pijnverlichting. Het helpt ook om gewonde lichaamsdelen te genezen. De behandeling van verwondingen brengt meerdere voordelen met zich mee, zoals pijnverlichting, vermindering van ontstekingen en het herstel van de functie van het aangetaste lichaamsdeel. Andere aandoeningen die met infraroodtherapie kunnen worden behandeld, zijn gewrichtspijn, gewrichtsontsteking, spierpijn, ruggengraatblessures, zenuwpijn en alle sportblessures.

Beschrijving van het product
Het Infrapower kopstuk is een van onze favoriete producten uit dit assortiment. Het is een waardevol hulpmiddel bij het beheersen van spanning door de plaatsing van de rode en infrarode lichten op acupunctuurpunten, triggerpoints en gemeenschappelijke spanningsgebieden door het hele hoofd. Ons kopstuk is groter en bedekt ook het belangrijke eerste deel van de nek. Het werkt op een oplaadbare batterij en is een handsfree-tool, wat betekent dat u andere dingen kunt doen terwijl het programma en de behandeling lopen.

Gebruik het Infrapower nekstuk bijvoorbeeld voor:
  • Stijfheidsproblemen in kopstuk/nek gebied
  • Zwaarder aan de ene teugel dan aan de andere
  • Weerstand buigen in één richting
  • Stoppen bij sprongen
  • Hoofdpijn
  • Stress
  • Tandenknarsen
  • Gedragsproblemen
  • Spanning van het hoofd & kantelen van het hoofd
  • Frontale sinussen
Infrapower heeft in nauwe samenwerking met professionals zoals technici, fysiotherapeuten, chiropractors, ruiters en trainers, om aan ieders wensen en behoeften te voldoen.

Hoe te gebruiken: Onze producten zijn gemaakt om op je paard te gebruiken. Daarom waren duurzaamheid en kwaliteit voor ons net zo belangrijk bij de ontwikkeling als de functionaliteit. We hebben een degelijk en praktisch ontwerp gemaakt, dat zelfs het paard beschermt tijdens de behandelin. Batterijen zijn veilig verpakt en bevestigd. De LED’s zijn beschermd tegen vuil, vocht en beschadigingen met een dunne afdekking, wat uiteraard geen invloed heeft op de behandeling. De hoes kan worden gereinigd met water en een zachte doek. Alle producten van Infrapower zijn zeer eenvoudig in gebruik en zijn voorzien van een timer. U kunt kiezen uit een behandeling van 5 min, 15 min of 30 min voor uw paard. Eenvoudig aan te passen met slechts één knop. Langer drukken zet de Infrapower aan of uit, als hij rood oplicht zal hij 5 min draaien. Nog een lichte druk en de knop verandert van kleur, dan loopt hij 15 min of nogmaals een lichte druk en de timer loopt voor 30 min.

Vermogen: 12V, 1A, 12W.
Beoordelingen
Andere producten
17,5029,95 incl. btw
175,00 incl. btw
20,0067,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5044,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw