Energy laser L500 PRO

2.500,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Laserlicht stimuleert weefselherstel en versnelt de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam.
Het is een krachtige laser die er voor zorgt dat de laser dieper doordringt met het laserlicht in spieren, pezen en gewrichten die behandeling nodig hebben. Door het extra vermogen van de laser verminder je het aantal keren dat je je paard moet behandelen. Je paard geneest gewoon sneller. Een perfecte keuze voor mensen die snel resultaat wensen, of mensen met diepere verwondingen die een diepere, intensievere therapie nodig hebben.

De lasergolflengte van 808 nm zorgt voor een effectieve inslagdiepte in huid en weefsel. Behandeldiepte: ca. 3-4 cm.
Deze laser bevat een koelventilator en Bluetooth-app-functionaliteit om de instellingen van het laservermogen aan te passen via uw mobiele telefoon of tablet. Er wordt ook een speciale lens voor dieren meegeleverd.

Wordt compleet en gebruiksklaar geleverd in een aluminium koffer met de volgende accessoires:
1 MAXI-Li-Ion batterij
1 Li-Ion oplader
1 Veiligheidsbril
Beknopte handleiding en een gemakkelijke gebruikershandleiding

Beschrijving van het product
100% pijnloze laser voor thuisgebruik. Gepatenteerde mini laser serie. Model L400 lasers voor kleinere toepassingsgebieden zoals: wondgenezing, vermindering van littekenweefsel, vermindering van ontstekingen en pijn/ontstekingsgebieden van spieren en huidaandoeningen. Deze lasers zijn gecertificeerd voor gebruik door mens en dier. Onze Energy laser wordt ook gebruikt voor genezing na operaties, om actief open wonden of blessures sneller te laten genezen. Lasertherapie informatie Lasertherapie is een 100% pijnloze behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van gefocust rood laserlicht ook wel: LLLT laser / koude laserbehandeling genoemd. In tegenstelling tot de meeste lichtbronnen wordt licht van een laser (wat staat voor lichtversterking door gestimuleerde straling) afgestemd op specifieke golflengten. De L400 laser worden ook “koude” lasers genoemd en deze lasertherapie wordt LLLT (low-level lasertherapie) of PBM-laser (Photobiomodulation) genoemd. De energielaserfocus op LLLT lasers, zijn lichtenergie die pijn en ontstekingen kunnen verminderen, de genezing van beschadigd weefsel kunnen versnellen, spieren kunnen ontspannen en zenuwaanmaak kunnen stimuleren, wonden sneller kunnen genezen dan zonder behandeling, bijvoorbeeld gewrichtspijn, spierpijn, artritis en vele andere gebieden. Voor mensen, maar ook voor dieren De laser wordt aangedreven door een krachtige Li-Ion batterij, wat zorgt voor een lange behandeltijd. Het is een effectieve en krachtige allround laser die speciaal is ontworpen voor de behandeling van pijn en blessures. De Energy laer L500 PRO (Bluetooth) is een ideale keuze voor de (semi)professional die een laser nodig heeft die voldoende vermogen heeft om op diepere diepte te behandelen en het vermogen levert dat nodig is voor diepe weefseltherapie. De Energy laser L500 PRO (Bluetooth) is een ideale keuze voor acupunctuur en triggerpointtherapie.
Beoordelingen
Andere producten
17,5029,95 incl. btw
1.275,00 incl. btw
20,0067,50 incl. btw
17,5029,95 incl. btw
18,5044,95 incl. btw
9,9524,95 incl. btw
9,95 incl. btw