Skin Up mokzalf doping vrij

 24,95 54,95 incl. btw

CME Skin Up is een speciaal product voor paarden bij behandeling van mok, eczeem en andere huidirritaties. De Duitse fabrikant heeft het product voorzien van MicroSilver BGTM, wat deze mokzalf erg uniek en zeer effectief maakt. De grote zilveren deeltjes dringen niet door de huid maar blijven op de huid en de vacht. Zodra de zilverdeeltjes van deze mokzalf in contact komen met vocht, worden de zilverionen geactiveerd. MicroSilver helpt een overmatige groei van bacteriën op de huid te voorkomen. Skin Up bevat tevens verzorgende bestanddelen voor de huid. Eczeem en mok bij paarden behandelen? CME Skin Up helpt je hierbij.

Beschrijving

Hidez begrijpt als geen ander dat je alleen de beste verzorgingsproducten wilt gebruiken voor jouw paard. CME SKIN UP is een speciaal product voor paarden, die de Duitse fabrikant voorzien heeft van MicroSilver BGTM. De grote zilveren deeltjes van deze mokzalf voor paard dringen niet door de huid, maar blijven op de huid en vacht. In verband met vocht, worden de zilverionen geactiveerd. MicroSilver helpt een overmatige groei van bacteriën op de huid te voorkomen, waardoor paarden schimmel direct wordt aangepakt. Skin Up bevat tevens verzorgende bestanddelen voor de huid.

Mok paarden behandelen

Wanneer je paard last heeft van mok, is het heel belangrijk om dit op de juiste manier te behandelen. Allereerst is het essentieel om de kootholte te scheren. Op deze manier blijven de benen van je paard droog en schoon. Vervolgens kun je de benen wassen met speciale shampoo en de korsten voorzichtig verwijderen. Zorg er ook altijd voor dat je paard op een schone ondergrond staat. Vies stro of modder kan het genezingsproces vertragen en dit is iets wat je wilt voorkomen. Wanneer je deze stappen hebt doorlopen, kun je de Skin Up mokzalf gebruiken. Mok bij paarden wordt op deze manier zeer effectief aangepakt.

Extra informatie

Inhoud

150 ML, 300 ML, 600 ML