L-Mesitran Soft honing Wondgel

 18,50 incl. btw

Handige tube voor wat grotere wonden en te gebruiken door bijvoorbeeld fokkers en eigenaren met meerdere huisdieren.

L-Mesitran Soft wondgel is speciaal ontwikkeld met het oog op gevoelige patiënten.

Beschrijving

L-Mesitran bestaat uit een reeks kwalitatief hoogwaardige producten op basis van medicinale honing. De zalf is speciaal ontwikkeld voor gevoelige patiënten en veterinaire toepassingen. L-Mesitran honingzalf bevat 40% medicinale honing, hypoallergene lanoline (Medilan®), propyleenglycol, PEG 4000 en vitamine C & E, hierdoor is het minder prikkelend in de wond. Wanneer L-Mesitran honingzalf in contact komt met de wond wordt er wondvocht onttrokken aan het omliggende weefsel. Dit creëert een vochtig wondhelingsklimaat. Door het gebruik van natuurproducten kan ieder product variëren in kleur (geel-bruin), viscositeit en zichtbare suikerkristallen bevatten. Dit beïnvloedt de effectiviteit en het gebruik niet.

L-Mesitran geeft opmerkelijke resultaten in wondbehandeling, zoals antibacteriële en wondreinigende werking, de afname van de ontstekingsreactie, de absorptie van veel wondvocht, het voorkomen van verweking en de optimalisering van de wondgenezing. L-Mesitran is ook geschikt voor ernstig geïnfecteerde wonden en wonden die geïnfecteerd zijn met multiresistente bacteriën (MRSA). L-Mesitran wordt veelvuldig ingezet om infecties te voorkomen, ook na chirurgische operaties.

L-Mesitran soft honing wondgel

Handige tube (50gram) voor wat gemiddelde wonden en te gebruiken bijvoorbeeld fokkers of eigenaren met één of meerdere huisdieren. Een dunne laag is al voldoende voor een optimaal effect. Een verbandwisseling eenmaal daags volstaat. De honingzalf zal niet met de wond verkleven.

Extra informatie

Inhoud

50 gram