Knee protect solution

 235,00 incl. btw

Onze voetpad is gemaakt van duurzaam en extreem sterk composietmateriaal. Puntige uitsteeksels verbeteren de hechting van de zool wat voorkomt dat de voet uit de beugel schiet.

Onze grootste prioriteit is de 100% tevredenheid van onze klanten. Als onze duurzame grips versleten zijn, kun je jouw beugels terugsturen waarna wij de voetpad vervangen door een nieuw exemplaar.

Beschrijving

Om het juiste gewicht van de beugels te kunnen realiseren, is het metalen frame gemaakt van hoogkwalitatief, duurzaam aluminium. De voetpad en de bovenste absorberafdekking zijn gemaakt van een duurzaam composietmateriaal. Op die manier hebben wij een gewicht van 560 g per stijgbeugel kunnen realiseren. Dit is het gewicht dat de meeste ruiters omschrijven als ‘geschikt’. Ze zijn noch te licht noch te zwaar. Dankzij het juiste evenwicht vallen ze ook bijna niet op.

Wij hebben de innovatieve Knee Protect Solution stijgbeugel met energieabsorberend systeem ontwikkeld om de spanning op de knieën van de ruiter tijdens het rijden aanmerkelijk te verlagen. Tegelijkertijd kun je met Winderen Knee Protect solution stijgbeugel een exceptioneel stevige en vaste stand van de voet in de beugel realiseren wat een stabiele en comfortabele stand van het onderbeen tot gevolg heeft.

Veel ruiters maken zich zorgen over de stevige en starre positie van de voet in de stijgbeugel. Onderzoek heeft uitgewezen dat in de meeste gevallen waarbij de stijgbeugels bewegen of een ruiter valt, de oorzaak niet is gelegen in het wegglijden van de voet (grip voorkomt dat), maar in minuscule bewegingen in het starre gedeelte van de bevestigingspunten (oogjes) tussen het leer van de beugel en de beugel zelf. Ons absorptiesysteem voorkomt dit grotendeels doordat de ruiters een stabiele en comfortabele stand van het been ervaren zowel bij springen als normaal (min of meer horizontaal) rijden. Tegelijkertijd verlagen onze stijgbeugels het risico van verschuiven of losraken van de beugel aanzienlijk, wat vaak wordt veroorzaakt door stijve beugels en leidt tot verlies van evenwicht.

Extra informatie

Kleur

Grijs, Blauw, Bruin, Goud, Moondust (zilver/violet effect), Pine Forest (gold effect), Rood, Rose Goud, Violet, Wit, Zilver, Zwart