Testbitten van Winderen beschikbaar bij Hidez Benelux

Wij kregen steeds vaker de vraag of de bitten van Winderen ook te testen zijn, en om in te spelen op de wensen van onze klanten hebben wij besloten om vanaf 2023 deze service aan te bieden.

Waarom kiezen voor een Winderen bit? hieronder geven wij een aantal redenen waarom de keuze op een Winderen bit zou kunnen vallen:

De bitten zijn speciaal ontwikkelt voor:
>Paarden die problemen hebben om het bit aan te nemen en om nageeflijk te zijn
>Gevoelige paarden die moeilijkheden hebben met een mondstuk uit metaal
>Paarden die synthetische bitten beschadigen door te kauwen
>Paarden die allergisch reageren op metalen bitten

De bitten zijn zo fijn en goed van materiaal dat je ze bij elk paard kunt inzetten. De gel waarmee de mondstukken worden gemaakt is helemaal veilig voor paarden, de bitten hebben het FDA-certificaat. Dat wil zeggen dat het 100% veilig is voor jouw paard om met een Winderen gelbit gereden te worden

Uniek verwisselbaar systeem!
De gelbitten zijn revolutionair omdat je met één mondstuk meerdere bitten kan vormen. Door de zijkanten van het bit te vervangen kun je van een D trens een Dressuurstang maken en daarna weer met een kneveltrens rijden. Met een set van deze bitten kun je alle bitten maken waar jij je paard mee wil rijden, dus een hele kast vol met verschillende bitten is niet meer nodig!
De zijstukken zijn heel eenvoudig te verwisselen, dus het vermaken van de bitten is een koud kunstje.

De bitten zijn goedgekeurd voor FEI wedstrijden
De Gelbitten voldoen helemaal aan de FEI regels en je mag er dan ook in elke sport mee rijden. Wel moet de keuze van het zijstuk passen bij de proef omdat niet ieder bit in elke klasse is toegestaan.

Ons assortiment In onze shop vindt u het gehele assortiment bitten van Winderen, met uitleg wanneer wat het beste te gebruiken. Niet alle bitten zijn beschikbaar als testbit, maar we willen zeker met u meedenken in mogelijkheden. Informatie over welk bit het beste geschikt is voor uw paard, verwijzen wij u naar onze shop, persoonlijk contact kan uiteraard ook. Wij zijn telefonisch bereikbaar of per mail

zie onze contact pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave