De gouden combinatie voor de wondgenezing in 3 stappen

Paarden zijn atleten die zichzelf op verschillende manieren kunnen bezeren met kleine of grotere wonden tot gevolg. Voor de behandeling van deze wonden hebben wij een uniek concept. Met onze combinatie van L-Mesitran honingzalf, Copper Hawk wondzalf en compressie producten garanderen wij een volledige wondgenezing. Om de behandeling van kleine tot ernstige wonden goed toe te passen hebben wij als enige in Nederland een uniek 3 stappenplan ontwikkeld voor de wondverzorging van je paard of dier. 

STAP 1: L-MESITRAN WONDZALF – INFECTIES VOORKOMEN

Met de L-Mesitran honingzalf kun je elke (open) wond professioneel behandelen. De genezing van wonden verloopt veilig! Het genezingsproces zal door de zalf versnellen en veilig verlopen. Of het nu gaat om schaaf- en snijwonden, ontvellingen en 1e of 2e graads brandwonden.

De antibacteriële werking zorgt ervoor dat de wond gezond heelt en uw paard zich snel beter voelt. L-Mesitran is uitstekend preventief antibacterieel toepasbaar voor elke type wondgenezing. Voor het beste resultaat raden wij  U aan gelijk onze compressieproducten in te zetten.

STAP 2: COPPER HAWK WONDZALF – ULTIEME BESCHERMING

Na het toepassen van de L-Mesitran wondzalf is het tijd voor de Copper Hawk wond(er)zalf. Het verzorgen van het vochtig wondmilieu is van uiterst belang voor de genezing van het paard. 

De vaselinebasis zorgt ervoor dat je paard of dier beschermd blijft tegen alle mogelijke infecties in de wond. De in de natuur voorkomende plantaardige ingrediënten staan bekend om hun dermatologische eigenschappen en natuurlijke geur.

De Copper Hawk zalf is een extract op basis van petrolatum (vaseline) met 5 natuurlijke botanische extracten. Elk afzonderlijk, werken deze geneeskrachtige kruiden antibacterieel, ontstekingsremmend en antioxiderend en bevorderen zo een snelle genezing van de aangetaste huid bij verwondingen, brandwonden en zweren. Ook stimuleren ze de terugkeer van de beharing. 

Copper Hawk is ideaal voor oude en nieuwe littekens.

STAP 3: COMPRESSIE PRODUCTEN PAARD GENEZING VERSNELLEN

Wil je een perfect resultaat krijgen bij de wondgenezing van je paard of dier? 

Gebruik tijdens de verzorging ook de Hidez compressie producten. In onze webshop vind je o.a. compressiesokken, compressiepakken en compressie hoofd- en nekstukken die zorgen voor de gouden combinatie bij wondgenezing bij paarden.

Door middel van het gebruik van de compressieproducten kan er geen vuil in contact kan komen met de wond. Tevens is het lymfesysteem van uw paard beter in staat om vocht en afvalstoffen af te voeren en zullen verwondingen beter en sneller genezen. Als je deze 3 stappen volgt zal je paard of dier zich binnen de kortste keren weer de oude voelen. 

BEKIJK NU ALLE PRODUCTEN VOOR PAARDEN OP ONZE WEBSITE!

Het staat bij ons voorop dat jouw paard zich gezond voelt. Tegenwoordig is het aanbod van producten zo groot dat het moeilijk is om in te schatten wat nou precies het verschil tussen alle wondzalven is. Je wilt natuurlijk het beste voor je paard en zijn gezondheid. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave