Bel ons:+316 254 050 30
Sluiten

Winkelwagen

De Gouden combinatie voor de wondgenezing in 3 stappen

Paarden zijn net menselijke atleten. Net zoals mensen kunnen paarden zichzelf ook op verschillende manieren bezeren. Met onze combinatie van Eire Hide wondzalf voor paarden, L-Mesitran honingzalf en compressie producten garanderen wij een volledige wondgenezing. Om de behandeling van ernstige tot kleine wonden goed toe te passen hebben wij als enige in Nederland een 3 stappenplan ontwikkeld voor de wondverzorging van je paard of dier. 

Stap 1: L-Mesitran zalf

Met de L-Mesitran honingzalf kun je elke wond professioneel behandelen. De genezing van wonden verloopt veilig! Het genezingsproces van de wond kan je hier dan ook mee versnellen. Of het nu gaat om schaaf en snijwonden/ontvellingen en of 1e of 2e graads brandwonden.

De antibacteriële wondzalf zorgt ervoor dat je paard of dier zich weer snel gezond voelt. L-Mesitran is uitstekend preventief antibacterieel toepasbaar voor elke type wondgenezing.

Stap 2: Eire Hide Wond(er)zalf

Na het toepassen van de Mesitran wondzalf is het tijd voor de Eire hide wond(er)zalf. Pas de Eier Hide zalf toe na het gebruik van de honingzalf. Het verzorgen van het vochtig wondmilieu is van uiterst belang voor het paard bij wondgenezing. 

De vaseline zorgt ervoor dat je paard of dier beschermd blijft tegen alle mogelijke infecties in de wond. Behandeling van chronische wonden is dus ook nooit makkelijker geweest. 

Eire Hide is ook ideaal voor oude en nieuwe littekens. Nieuw weefsel stimuleert de haargroei en verzorgt de oude littekens. Is ook in te zetten bij alle dieren voor elke type wond.

Stap 3: Compressie producten

Wil je een perfect resultaat krijgen bij de wondgenezing van je paard of dier? 

Gebruik tijdens de verzorging ook de Hidez compressie producten. In onze webshop vind je o.a. compressiesokken, compressiepakken en compressie hoofd- en nekstukken die zorgen voor de gouden combinatie bij wondgenezing bij paarden.

Zorg ervoor dat er geen vuil in contact kan komen met de wond. Als je deze 3 stappen volgt zal je paard of dier zich binnen de kortste keren weer de oude voelen. 

Bekijk nu alle producten op onze website!

Het staat bij mij voorop dat jouw paard zich gezond voelt. Tegenwoordig is het aanbod van producten zo groot dat het moeilijk is om in te schatten wat nou precies het verschil tussen alle wondzalven is. Je wilt natuurlijk het beste voor je paard en zijn gezondheid. 

Ik help je graag met het maken van de juiste keuze. Kijk ook zeker naar onze andere producten op de website. Heb je vragen? Nu kun je ons gemakkelijk telefonisch of per mail alle vragen stellen. 

Stuur een foto van je paard of dier met de wond en Jemaica begeleid je door het 3 stappenplan met het genezingsproces.