De 3 innovatieve producten van Winderen voor paarden

Heb jij rug- of kniepijn bij het rijden? Heeft je paard een onstabiele mond en hoofdhouding? Dan kunnen de producten van Winderen jou en je paard helpen! Winderen is een Pools merk wat hele innovatieve producten maakt die worden ondersteund met wetenschappelijk onderzoek. In deze blog gaan we de innovatieve paardenuitrusting van dit merk bespreken. Bestel alle producten voor jou paard zoals de zadelpads, bitten, stijgbeugels, bandages, onderleggers en dekjes, van Winderen bij Hidez Benelux. Uniek is dat de zadelpads en bitten ook te testen zijn bij ons

DE WINDEREN ‘’BACK PROTECTION SOLUTION’’ ZADELPAD 

Deze pad is geweldig en heeft al veel ruiters en paarden van rugpijn afgeholpen. In de pad zitten verschillende schokabsorberende lagen die zorgen voor een optimale drukverdeling voor de rug van zowel paard als ruiter. De pad is er in een dressuur en spring uitvoering en als correctiepad met inlages. Ook kun je de dikte van de pad kiezen, heb je een goed passend zadel neem dan 10mm en met een zadel voor meerdere paarden 18mm. Ook zijn de hoezen ook los bestelbaar in allerlei verschillende kleuren, zo kun jij je hele set laten matchen! 

‘’KNEE PROTECT SOLUTION’’ WINDEREN STIJGBEUGELS

Als je aan springsport doet dan komt er bij het landen na elke sprong veel gewicht te staan op je knieën en enkels. Dit kan voor problemen en pijn zorgen bij het paardrijden. De stijgbeugels hebben een innovatieve ophanging, er zit namelijk een veer in. Deze veer zorgt voor de schokabsorptie en zo komt er minder druk op jou knieën en enkels te staan. Zo kun jij weer pijnvrij springen! De beugels zijn te koop in verschillende kleuren zoals wit, zwart, grijs, rood en nog veel meer!

NANO-SILVER LINE ZADELDEKJE

Deze dekjes zien eruit als normale zadeldekjes, maar ze zijn het niet. De nanoszilver voering heeft een schimmel en bacterie werende werking, zo is de huid van jouw paard minder bevattelijk voor vervelende plekjes en blijft de huidbalans beter op orde. Door de anatomische vorm van het dekje ligt deze optimaal op de rug. De dekjes zijn in een dressuur en spring variant te koop in meerdere kleuren.

Mocht je nu helemaal enthousiast zijn over de producten van Winderen? Kijk dan in onze webshop in de sectie Winderen, daar vind je alle producten die we aan bieden van dit merk. Mocht je iets willen testen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel ons, zie gegevens op de contactpagina

Vriendelijke groet, Team Hidez

Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave