compressiepakken te huur

Wij hebben huurpakken beschikbaar vanaf maat 14.2 tot 17.0
Klik hier voor de maattabel

Huurprijs €50 per week
Wij hanteren een borg van €200

Voor kortere of langere periodes kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
Huren gaat altijd op basis van beschikbaarheid.
Neem contact met ons op

Beschrijving

Waarom een compressiepak huren?
Onze pakken zijn voor verschillende mogelijkheden in te zetten. Een compressie pak kan ingezet worden bij een acuut probleem van een trauma of na een operatie om het herstel te bespoedigen. Preventief worden de compressie pakken gebruikt om fitter aan te komen na langdurig transport of tijdens een meerdaags concours om het herstel  te bevorderen en spierpijn te verminderen.
Wij begrijpen dat U na een operatie of trauma snel wilt handelen, maar dat de kosten van dierenarts en of kliniek behoorlijk kunnen oplopen.
In dat geval kan het financieel aantrekkelijk zijn om voor een kortere of langere periode een compressie pak bij ons te huren, dit om eerst rustig kennis te kunnen maken met het product en de werking te kunnen ervaren.
Mocht u na een korte huurperiode van maximaal drie weken overgaan tot aanschaf van een compressie pak dan vervallen de huurkosten en betaald u ons slechts het aanschafbedrag van het nieuwe compressie pak.
De huurprijs is per week, huren per dag of weekend is bespreekbaar.

Wij hebben huurpakken beschikbaar vanaf maat 14.2 tot 17.0

Huurprijs
€ 50 per week, voor kortere of langere periode kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij hanteren een borg van € 200.
Huren gaat altijd in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Wat doen onze pakken?
Een paarden compressie pak oefent een gecontroleerde externe druk uit op de belangrijkste spiergroepen. Het paarden pak is ontworpen om de terugkeer van lymfevocht naar de bloedbaan te vergemakkelijken, ontstekingen te minimaliseren en een goede bloedtoevoer naar de spieren te stimuleren. Een compressiepak voor paarden zorgt ervoor dat jouw paard sneller herstelt van bijvoorbeeld spierpijn, blessures en verwondingen. Klinkt dit als hét perfecte product voor jouw paard? Bij Hidez Benelux kun je terecht voor een paarden compressie pak van uitstekende kwaliteit.