Testers gezocht voor Copperhawk wondzalf

Al een hele lange tijd verkopen wij Eire Hide en we krijgen zo veel geweldige feedback. Eire Hide heeft al zo veel paarden en andere dieren geholpen met problemen van huidirritatie tot grote (schaaf)wonden!

Zelf zijn wij in het Hidez Benelux team ook fanatieke gebruikers, maar ondanks dat er zo veel goede feedback komt op de zalf zoeken wij testers.

Hoe zit dat?

Wij willen graag bij kunnen houden hoe wonden helen met het gebruik van deze zalf, want meten is weten! Met deze kennis kunnen we in de toekomst nog veel meer paarden helpen doordat we de effectiviteit kunnen meten. Ook helpt het ons in de toekomst van Eire Hide.

Hoe kun je tester worden?

We zoeken voor de tests vooral paarden die wonden hebben die oppervlakkig zijn. Ook kunnen dit wonden zijn waarbij er al wat littekenweefsel is gaan vormen.
Om een tester te worden kun je een mailtje sturen naar info@hidez.nl met een foto van de wond of de plek waar jouw paard last van heeft en dan kunnen we kijken of jouw paard in aanmerking van de test komt.

Je krijgt een gratis blikje Eire Hide, maar daar staat wel tegenover dat we je regelmatig vragen om een goede foto te maken van de wond met een app met een meetsysteem in een app. Zo kun je de data makkelijk verzamelen. Het is hierdoor wel belangrijk dat je paard goed fotografeerbaar is. Als je een heel zenuwachtig paard hebt die niet van stilstaan houdt dan is deze test misschien geen idee voor jullie.

Als je uitgekozen wordt voor de tests nemen we contact met je op en sturen we je alle info die je nodig hebt om de test goed uit te voeren en natuurlijk sturen we je ook een blikje Eire Hide!
Neem gerust contact op met ons via de email als je mee wil doen.

Hidez

Gerelateerde blogs