Bel ons:+316 254 050 30
Sluiten

Winkelwagen

Onze productcategorieën

Ruitersportwinkel Hidez Benelux - exclusieve producten

Hidez Benelux online ruitersportwinkel, die gespecialiseerd is in het leveren van de allerbeste kwaliteit verzorgingsproducten en andere ruitersportartikelen. Met veel liefde voor onze dieren hebben wij een online ruitersportwinkel met alleen de beste producten voor jou en jouw paard, maar ook voor andere dieren zoals honden.

Heel het jaar door heeft jouw paard tijdens het rijden en in de stal uitrusting nodig om hem comfortabel, droog, schoon. Bekijk daarom eens onze ruitersportwinkel voor de best geteste producten.

Verzorging

Bekijk categorie

Stal en Terrein

Bekijk categorie

Ons ruitersport winkel assortiment

In onze online winkel kun je van alles vinden voor paard en ruiter, met de exclusieve prijs garantie. Wij bieden alleen de beste producten aan en tegen de scherpste prijs. Ons brede assortiment aan exclusieve producten omvat compressie producten, wondzalven, zadelonderleggers en nog veel, veel meer!

Onze (ruitersportwinkel) producten

Ons doel is om elke klant duurzame en betrouwbare producten te bieden die praktisch, écht werken en betaalbaar zijn.

Nu vind je in de categorie voor ruiters verschillende artikelen waar je misschien niet direct aan denkt meer wel heel handig zijn, denk bijvoorbeeld aan massage/was handschoenen, hiermee kun jij je paard en hond heel gemakkelijk borstelen, masseren en wassen! Onze winkel is gevuld met A-merken en producten die jouw of jouw paard van dienst kunnen zijn bij je paardenhobby. 

Wist je dat wij in heel Nederland de enige verkooppunt zijn van de wonderzalf Eire Hide?

Eire Hide helpt het voorkomen en genezen van littekens en littekenweefsel, wat zorgt dat de bewegingsvrijheid van de huid gewaarborgd blijft en de wond geen zwakke plek achterlaat.

Neem gerust contact op voor vragen of als je graag meer advies zou willen ontvangen over onze producten.