Bel ons:+316 254 050 30
Sluiten

Winkelwagen

Onze productcategorieën

Paardenspullen koop je bij Hidez Benelux!

Sinds de oprichting van Hidez Benelux is ons doel om onze diepgaande passie voor paarden te vertalen naar de producten in de webshop en te zorgen dat jij ook je paard in optimale vorm kan houden. Dit heeft ertoe geleid dat we nu een exclusief paardenspullen assortiment hebben waar we enorm trots op zijn!

Daarom willen wij al onze klanten de best mogelijke producten bieden op ieder gebied van de paardensport en paardenverzorging. Paardensport is natuurlijk meer dan een hobby, het is een levensstijl. Of je nu een beginner of een ervaren wedstrijdruiter bent, wij hebben een uiteenlopende selectie van producten voor zowel paard als ruiter. Waaronder zadelonderleggers en beugels, compressie producten, wondverzorging en veel meer. 

Hidez hoofd- en nekstukken

Bekijk producten

Compressiepakken

Bekijk producten

Compressiesokken

Bekijk producten

Neo Ice Producten

Bekijk producten

Winderen

Bekijk producten

Paardenspullen Verzorgingsproducten

Het verzorgen van je paard is een belangrijk onderdeel van het stalmanagement. Wij adviseren ook altijd enkele “must have” items op stal te hebben voor als je paard een wond heeft. 

Zo hebben wij ook een gouden combinatie aan verzorgingsproducten samengesteld. Lees er meer over in onze blog of shop direct op onze webshop: Eire Hide, L-Mesitran soft gel en compressiesokken

Compressieproducten voor paarden

Door te zorgen dat er een optimale toevoer van bloed is met daarin opgeloste stoffen, kunnen de wonden optimaal helen doordat alle ‘’bouwstenen’’ goed aangevoerd worden. In de tussen weefselvloeistof, die de cellen van zuurstof en opgeloste stoffen voorziet, worden ook alle afvalstoffen en CO2 van de cellen opgelost.

Het is van belang dat deze afvalstoffen worden afgevoerd, door middel van het lymfevatenstelsel. Door lokaal de druk te verhogen met een compressiepak is er een betere aanvoer van bloed en een betere afvoer via het lymfestelsel.

Nieuw! Paardenspullen van de Winderen collectie

Het innovatieve merk Winderen is een relatief nieuwe naam op de markt. Wij zijn verliefd geworden op alle producten van dit merk. Daarom hebben wij de zadelonderleggers, stalbandages, springschoenen en beugels meteen aan ons assortiment toegevoegd.

Je kunt ons vinden op Facebook en Instagram, je kunt je zelfs aanmelden voor onze nieuwsbrief, waar we regelmatig nieuwe producten en acties doorgeven.

We hopen dat je al je paarden benodigdheden op de website heb kunnen vinden. Voor vragen of advies of de producten in onze webshop kun je natuurlijk altijd contact opnemen op onze website of op social media.