Neo Ice Starters pakket alles in 1

 39,95 incl. btw

2 verbanden en 4 flessen (à 100 ml) reactiverende vloeistof. De bandages zijn klaar voor gebruik en kunnen later weer worden geactiveerd met de vloeistof

 

Beschrijving

Wil jij de benen van je paard koelen op training of wedstrijd, maar je hebt geen zin om een hele koelbox mee te zeulen? Dan is Neo-Ice wat voor jou en je paard.

Neo-Ice is heel gemakkelijk te gebruiken omdat er geen water, ijs of elektriciteit voor nodig is. De Neo-Ice vloeistof in de bandages zorgt voor een koelend effect en is 100% dopingvrij! De bandage is altijd klaar voor gebruik, mocht er een blessure zijn of de benen moeten koelen na een wedstrijd of zware training kun je de bandage direct om het been wikkelen, onderlappen zijn hierbij niet nodig.

Een verband kan ca. 2,5 uur koelen en deze tijd is te verdelen over meerdere dagen als je de bandage in de luchtdichte verpakking bewaart. Als de bandage uitgedroogd is kun je deze ‘’navullen’’ met de Neo-Ice navulling. Ook bieden we een set aan van twee bandages en vier flessen navulling. Hiermee kun je twee benen voor een langere periode koelen en de set komt in een handige verpakking om mee te nemen.

Klik op de link om te zien hoe je de bandage moet aanbrengen:

https://youtu.be/mcUaMrun_XQ