Hidez Nekstuk

 159,00 incl. btw

Na een intensieve training kan het voorkomen dat een paard spierpijn krijgt. Dit is een normale reactie, aangezien de spieren altijd hard moeten werken tijdens een training of wedstrijd. Door de druk van de compressie worden de afvalstoffen, zoals melkzuur, sneller afgevoerd en zullen de stoffen die zorgen voor het herstel sneller aangevoerd worden. Hierdoor kan spierpijn door verzuring van de spieren voorkomen worden. Een Hidez nekstuk is hét ideale paardenmiddel tegen spierpijn.

Beschrijving

Tijdens een training gebruikt een paard zijn spieren en de compressietechniek zal een positieve bijdrage leveren bij het herstellen na arbeid. Om ervoor te zorgen dat spierpijn paard maar tijdelijk is, dien je de juiste producten te gebruiken. Een nekstuk is ideaal voor paarden waarbij de halsbespiering moet worden opgebouwd, maar kan ook worden ingezet bij paarden die veelvuldig vervoerd worden. Paarden die wonden opgelopen hebben aan de hals of moeten herstellen van een blessure, zullen veel baat hebben bij een nekstuk. Een nekstuk kan worden gecombineerd met een Hidez compressiepak en/of hoofdstuk voor een optimaal resultaat. Spierpijn paard verhelpen wordt op deze manier dan ook een stuk eenvoudiger!

De maten van de Hidez nekstukken lopen van Cob tot extra Full en de hoofdstukken zijn verkrijgbaar in het zwart, blauw en rood.

Extra informatie

Maten

S, M, L, XL, XXL

Kleur

Blauw, Rood, Zwart