Hidez Benelux online Dressuurcup!

Beste ruiter,

Wij gaan een online wedstrijd organiseren. Zoals jullie allemaal weten hebben we natuurlijk met een hele zware tijd te maken. Is het niet leuk om te weten hoe je er nu na maanden trainen zonder wedstrijden voor staat? En natuurlijk weer even die spanning te beleven in je wedstrijdoutfit? Het leukste is aan een online wedstrijd dat iedereen uit elke stad, dorp of centrum mee kan doen!

Je kunt aan deze wedstrijd mee doen zonder startpas. De wedstrijd word door KNHS jurylid Leonie de Rooij beoordeeld. De wedstrijd is in te schrijven van de klasse B t/m Z2. De proeven van B t/m M worden gefilmd in een 20×40 bak en de Z moet gefilmd worden in een 20×60 bak. Als je je hebt ingeschreven krijg je een email toegestuurd met nogmaals alle informatie en de proef die jij in jouw klasse moet rijden!

Voordat je begint met filmen willen we dat je een rondje om je paard heen filmt en laat zien dat er twee vingers tussen de neusriem en de neus van het paard kunnen. De proef wordt conform de KNHS reglementen gereden, dit betekend dat je je aan de uitrustingsregels moet houden die gelden in jouw klasse en je verplicht bent om met een cap op te rijden (ook met rijjasje). Het lijkt ons ook leuk om je paard in te vlechten echter is dit niet verplicht. Houd je je niet aan de KNHS regels, behoudt Hidez Benelux ten alle tijden het recht om je te diskwalificeren, hierbij wordt er geen startgeld terug gegeven aan de ruiter. Je mag zonder startpas van de KNHS deelnemen aan de Hidez Benelux dressuurcup.

Bekijk alle regels: Klik hier voor de regels van de KNHS

Het filmpje wordt horizontaal gefilmd en er wordt geen zoomfunctie gebruikt tijdens het filmen van de proef. Je bent tijdens je proef verplicht om een startnummer te dragen.
Jouw persoonlijke startnummer krijg je toegezonden in de email na betaling.

Je filmpje mail je naar info@hidez.nl waarin je nog een keer te startnummer, ruiter en paard vermeld. Je stuurt jouw filmpje in door middel van een Wetransfer link.(Is dit onduidelijk kun je altijd bellen of mailen) Je hebt tot 28 februari 17.00 om je filmpje in te sturen, ben je te laat dan wordt jouw proef niet meer meegenomen in de beoordeling.
Je ingevulde protocol wordt naar je opgestuurd nadat de wedstrijd is afgelopen en alle winnaars bekend zijn gemaakt.
De winnaar

van de B proef wordt 1 maart bekend gemaakt, de winnaar van de L 2 maart, de winnaar van de M 3 maart en de winnaar van de Z proef 4 maart. De inschrijving van de proef kost €20 inclusief btw.
Het prijzengeld word verhoogd als de inschrijvingen achteraf meer blijken te zijn dan dat wij verwachten! Dus probeer de wedstrijd ook te promoten en te delen! Zodat jij meer kans kan maken op een hogere prijs! Als je je inschrijving hebt gedaan lijkt het ons leuk om dit ook te delen op sociaal media zo kunnen wij zoveel mogelijk mensen laten weten dat we de online wedstrijd organiseren.

Met je deelname aan deze dressuurwedstrijd geef je toestemming om jouw filmpje door Hidez te laten gebruiken op social media kanalen, er zullen highlight video’s van de winnaars worden gepubliceerd.
Mocht je onverwachts niet mee kunnen rijden, dan wordt er geen startgeld teruggestort, (mits ernstige blessure) , maar je mag jouw startplaats wel aan iemand anders geven, als dit voor 27 februari 17.00 bekend wordt gemaakt in een email naar info@hidez.nl, waarin je de nieuwe ruiter, paard en klasse vermeld. Het startnummer blijft hetzelfde als iemand jouw proef overneemt.

Wij hopen je zo genoeg geïnformeerd te hebben, en jou te overtuigen om mee te doen aan deze leuke dressuurcup van HIDEZ BENELUX!

Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd telefonische bereiken, mailen of berichten op social media.

Email: Info@hidez.nl
Tel:0625405030
Sociaal media: @Hidezbenelux

Hidez

Gerelateerde blogs