Bel ons:+316 254 050 30
Sluiten

Winkelwagen

Equine Microtec vanaf nu exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Hidez Benelux!

Met trots kunnen we jullie vertellen dan Hidez Benelux de eerste Nederlandse retailer is van Equine Microtec is. Misschien ken je het merk nog niet, maar daar gaan we verandering in brengen. Het Duitse merk heeft hele mooie producten gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aan materialen die ook nog eens innovatief zijn! De naam van het merk zegt het al, in de producten wordt veel met microtec gewerkt. Dat ken je bijvoorbeeld van de microvezeldoekjes in je keuken waarmee je perfect kan schoonmaken of van sporthanddoeken die heel veel vocht op kunnen nemen, of je kent het van lekkere warme voeringen in jassen. Equine Microtec heeft deze fijne stof gebruikt in paardenartikelen, zoals voering van dekjes en dekens, maar nog veel meer!

Het nieuwe assortiment
In het assortiment van Equine Microtec zullen we veel producten van dit nieuwe merk aanbieden, zoals dekens (regen, zweet, eczeem en vliegendekens), peesbeschermers, halsters, dekjes en springschoenen. Hiermee bereiden we ons assortiment aan paardentoebehoren enorm uit!

Wat wij heel erg leuk vinden aan Equine microtec is dat de producten er niet alleen heel leuk uitzien maar ook nog een super doordacht zijn! Bijvoorbeeld het reflectie halter en halstertouw zien er heel mooi uit met leren verbindingstukken, maar als er licht op het haltster en touw valt dan reflecteert het licht. Ideaal als je veel naar wedstrijden en trainingen gaat en niet altijd voor het donker thuis bent. Het ziet er mooi uit en zorgt dat je net een beetje veiliger over de weg kunt met je paard. Nog een bijkomend voordeel, ben je in een donkere stalgang je halster aan het zoeken, met de reflecterende materialen heb je die zo gevonden!

We zijn ook heel erg fan van de dekjes van Equine Microtec, deze hebben een laag microvezelstof aan de onderzijde zodat het zweet van de paardenrug snel wordt opgenomen tijdens het rijden. Daardoor blijft de rug mooi droog en ontstaat er minder snel irritatie door het zweet. De bovenkant van de dekjes is gemaakt van katoen, wat een mooi en ademend natuurlijk materiaal is. Wij denken dat dit een perfect dekje is om in de zadelkast te hebben liggen! En de dekjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren: wit, crème, grijs en antraciet. De dekjes beginnen met een prijs van €49 dus ook nog verkrijgbaar voor een fijne prijs!

Het laatste artikel dat we voor jullie uitlichten is de thermodeken Oxford 200 & 100 gram. Deze deken is gevoerd met de microvezelstof, waardoor deze lekker zacht is, het zweet van je paard opneemt en je paard warm houdt door de isolerende werking van de stof. De deken heeft een makkelijke sluiting en aansluitingstukken voor een halsdeel. Mocht je paard een moeilijke dekenmaat hebben, dan is dat gemakkelijk op te lossen met het verbredingsstuk voor de dekens van Equine Microtec.

 

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over de nieuwe producten van Equine Microtec. Als je alle producten wil zien die we van dit nieuwe merk aanbieden, kijk dan op de speciale pagina van dit merk op onze website www.hidez.nl Mocht je iets van Equine Microtec hebben gezien wat we momenteel nog niet in ons assortiment hebben, neem dan even contact met ons op via social media of via mail op info@hidez.nl

Liefs,
het Hidez Benelux team!